Blic Optiek

Kantoorbril

Een kantoorbril is het ideale hulpmiddel op de middellange- en korte afstanden tijdens uw werk. De glazen van een kantoorbril zijn geschikt voor werkzaamheden zoals kantoor-, computer- en leeswerk. Een kantoorbril zorgt voor een scherp beeld zonder vertekeningen. Daarnaast zorgen de glazen ervoor dat u geen vermoeide of geïrriteerde ogen krijgt.
Verschillende afstanden

De glazen van een kantoorbril zijn geschikt voor de middellange- en korte afstanden. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld computer- en leeswerk voor dichtbij. En daarnaast één-op-één-gesprekken of het volgen van een presentatie voor de middellange afstand. U zult merken dat u zonder hinder de overgang maakt tussen uw beeldscherm, het lezen van een document en het gesprek met bijvoorbeeld uw collega of klant.

Vergoeding werkgever

Het kan zijn dat uw kantoorbril vergoed wordt door uw werkgever. Maar liefst 70% van alle werknemers in kantoorsituaties heeft wel eens nek- of hoofdpijnklachten. Het is om die reden dat een kantoorbril dan ook is opgenomen in de ARBO-regelgeving. Onze opticiens kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.